Sidor

tisdag 29 januari 2013

Långa dagen

Måndagar är min längsta dag. Morgonkund kl.07.00 och kl.08.15. Två timmars oplanerat innan det är dags för SATS You i tre timmar. Jag skulle ha tre nya, men första var avbokad. Det jag gillar med SATS You är att jag som PT får möjlighet att träffa och hjälpa helt olika människor, med helt olika behov och träningsbakgrund med träning och kost och att jag får följa de under två månader. Alla som har avslutat programmet har på något sätt fått resultat. Antingen är det i kilogram, centimeter, byxstorlek eller känslan av att vara piggare om dagarna. Det är helt fantastiskt att vara med på deras väg mot deras mål.

Sen var det dags att åka till gymnastikhallen och träna barn i truppgymnastik. Bussarna var som vanligt försenade, men jag hann fram i tid. Min roll på måndagar är inte så stor, jag har nämligen tre hjälpledare där alla tre håller på att gå Gymnastikförbundets Baskurs. Jag låter de ha fria händer och jag får agera hjälpledare. Jag är deras mentor - hjälper till där det behövs, ger tips gällande teknik och svarar på deras frågor.

Från den ena hallen till den andra hallen och två andra gruppers friståendeträning. För den ena gruppen var det dags att lära sig formationer, vilket de lärde sig snabbt. Nu gäller det att finslipa till tävlingen om tre veckor. Sen var det tillbaka till den ena hallen för att träna de äldsta tjejerna. Det var L's sista träning, hon ska utomlands 6 månader och skriva examensarbete. Tjejerna körde riktigt bra, kul att se! USM, here we come!

Bilen svängde in på parkeringen 21.30. Somnade i soffan och hasade mig till sängen någon gång i natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar